6972059642 Γύθειο Λακωνίας info@artemisrooms.com.gr
hero image

 

ARTEMIS ROOMS
Ενοικιαζόμενα δωμάτια Γύθειο
______

Το Μαυροβούνι
 

Η παραλία στο Μαυροβούνι είναι μία απο τις πιό όμορφες παραλίες στην Μάνη αλλά και σε όλη την Λακωνία. Μόλις 2χλμ απο την πόλη του Γυθείου προσφέρεται για ώρες διασκέδασης χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Ιδανική για μικρούς και μεγάλους με οργανωμένα σημεία καφέ, ξαπλώστρες, ομπρέλες, bar, εστιατόρια, παντοπωλεία ή και “μοναχικά” σημεία όπου μπορείτε απλά να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα μακριά απο τον τουριστικό πολιτισμό!

Τα δωμάτια της Πανσιόν Άρτεμις απέχουν μόλις 30 μέτρα απο αυτή την πανέμορφη παραλία. Απολαύστε ένα υπέροχο πρωινό σε ένα απο τα μπαλκόνια των ενοικιαζομένων μας και ύστερα  απλά περπατήστε μέχρι την παραλία για το πρώτο μπάνιο της ημέρας.

 

Το μήκος της είναι πάνω απο 5 χλμ και αποτελείται απο υπέροχη αμμουδιά που εκτίνεται και μέσα στα πεντακάθαρα της νερά. Επίσης οι πιό νέοι ή οι πιό τολμηροί θα συναντήσουν διάφορες δραστηριότητες και εκδηλώσεις  όπως beach volley , WindSurfing  , οργανωμένα Parties , πολιτιστικές εκδηλώσεις που λαμβανουν τόπο κατά μήκος της παραλίας.

Ξεχάστε το αμάξι σας στο parking της πανσιόν μας και απολαύστε ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης ή διασκέδασης κάτω απο τον ήλιο της πανέμορφης Μάνης.

 

Κάθε χρόνο η παραλία μας βραβεύεται με 2 γαλάζιες σημαίες και είναι ιδανική για κάθε ηλικία και προτίμηση. Επίσης κάθε χρόνο  χελώνες careta- careta έρχοναι εδώ για να γεννήσουν τα αυγά τους. Για το λόγο αυτό έχει εγκατασταθεί  και Σταθμός του Συλλόγου Αρχελών για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας “Καρέτα-Καρέτα”, των φωλιών της και των νεογέννητων στην  παραλία.